editorial

upgrade: Η φιλοσοφία παραμένει η ίδια (δεν αλλάξε προβιά ο μάγειρας), απλά τώρα βιαζόμαστε να ξεκινήσουμε και άντε πάλι από την αρχή για τον πολύπαθο Δήμο μας

Ο ιστοχώρος μας -ΠΡΟΦΑΝΩΣ- ευαισθητοποιημένος στο θέμα της ελπίδας γι' αυτό τον τόπο θα συμμετέχει "νευρικά" στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και ..."όποιον πάρει ο χάρος"
Μπορείτε και σεις να επηρεάσετε ή να σχολιάσετε τον εκλογομάγειρα ή τις εκλογές. Στείλτε μας τα μηνύματά σας εδώ κι εφόσον ΔΕΝ είναι κόσμια θα δημοσιευθούν
Σας ενημερώνουμε ΣΥΝΕΧΩΣ με τα πρώτα κουτσομπολιά μόλις κυκλοφορήσουν
Α!! το μειλ μας για αποστολή κειμένων ή σχολίων (αν έχετε τυφλαμάρα και δεν το βλέπετε στο banner) είναι eklogomageiras2010 (παπάκι ή πάπαρος) gmail.com
Μη μας παίρνετε και πολύ στα σοβαρά, γιατί είμαστε παραπολιτικό blog και αν καμιά φορά μες στο παιχνίδι θίξουμε κάποιον ή τον πάρει η μπάλα στ' α@@ μπορούμε να επανορθώσουμε κιόλας (αν έχουμε κέφια εννοείται)

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Φασούλι το φασούλι ή μάζευε κι ας είν’ και ρούγες

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr (όχι δικές μας, εμείς ειδικευόμαστε σε πιο …πικάντικα μαγειρέματα), διερευνητική επαφή, με στόχο το «πάντρεμα» ενόψει των επερχόμενων εκλογών του Νοέμβρη, είχαν πριν από λίγο καιρό ο green Bill Βασίλης Κωνσταντόπουλος και το στέλεχος της Πασοκικής Αριστεράς (ο κόσμος το’ χει βούκινο) του Φ.Κουβέλη, Ντόρα Τσικαρδάνη. Αν και η συνάντησή τους - πρωτοβουλίας του πράσινου υποψηφίου - εντάσσονταν στα πλαίσια των συνηθισμένων επαφών που διεξάγονται κατά τις προεκλογικές περιόδους, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο και μιας ουσιαστικής προσέγγισης με εκλογικά χαρακτηριστικά.
Με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ο green Bill έχει ήδη εξασφαλίσει την υποστήριξη του ΣΥΝίκου Λαζαριώτη, η στήριξη και της Ντόρας διευρύνει αρκετά τον πολιτικό χώρο επιρροής του και αν επαναφέρουμε στη μνήμη μας τη στάση του -ενιαίου τότε- συνασπισμού στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, τότε μιλάμε για επιτυχία.
Για όσους αναρωτιούνται, και στο τέλος θα απογοητευτούν, η απάντηση είναι ότι: δεν έχουμε νέα από την «ορθόδοξη» κομμουνιστική αριστερά, που συνεχίζει τη μοναχική της πορεία, αρκούμενη όπως πάντα στη γνωστή …καταμέτρηση ψήφων. Αμάν βρε σύντροφοι, στα Σέρβια ζείτε και όχι στον Περισσό!
Σημείωση: Ως γνωστόν τα …κοκκινισμένα είναι δικά μας, τα άλλα “κλεμμένα”, στη συγκεκριμένη περίπτωση από το kozan.gr

2 σχόλια:

 1. Ανακοίνωση-Δήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου
  Επειδή κάποιοι «καλοθελητές» κοπιάζουν να χρεώσουν προθέσεις και θέσεις που δεν ανταποκρίνονται σε καμιά περίπτωση στην πραγματικότητα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι :
  Σεβόμενος την βούληση - απόφαση της κοινωνίας του Δήμου Βελβεντού, όπως αυτή εκφράστηκε με τη διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος, για μη συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν έχω καμιά πρόθεση ανάμιξης, πολύ δε περισσότερο μεθόδευσης διαδικασιών ανατροπής αυτής της απόφασης.Δεν κρύβω τη θέση μου, σαν υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού, ότι θα ήθελα την συμμετοχή στις εκλογές του δήμου Βελβεντού, γιατί αυτό θα δυναμώσει το νέο δήμο και μόνο θετικά θα συνεισφέρει. Η οποιαδήποτε όμως επικοινωνία με τους κατοίκους του Βελβεντού θα γίνει, στο φώς της ημέρας, όταν και αν οι ίδιοι κρίνουν και αποφασίσουν.
  Βασίλης Κωνσταντόπουλος
  Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού

  20/08/2010 13:32|www.kozan.gr


  Eκλογομάγειρα αυτό δεν το πήρες χαμπάρι.

  Τελικά όταν το παιχνίδι έχει πολλούς παίχτες γίνεται συναρπαστικό.Τώρα τι δουλειά έχουν οι σιούρδοι(kozan.gr) να ανακατεύονται στα θκαμας δεν μπορώ να καταλάβω ή μάλλον κάνω ότι δεν καταλαβαίνω.Τι λες εκλογομάγειρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και φυσικά το πήρα χαμπάρι, αλλά είναι απάντηση σε προηγούμενο σχόλιο στο kozan.gr του "κατασκόπου" νομίζω, οπότε αφού δεν είχα το αρχικό σχόλιο δε χρειαζόταν και η απάντηση.
  Οι σιούρδ' παντού μπλεγμένοι είναι. Εντάξει το kozan συγκεκριμένα ασχολείται με θέματα όλου του νομού εδώ και χρόνια, οπότε δεν με παραξένεψε. Εδώ που τα λέμε όμως σα να υπάρχει μια ...μικρή εμπάθεια προς τον green bill. Λες να είναι με τον Γ.Ε.Π. ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

γράψτε την κακιούλα σας