editorial

upgrade: Η φιλοσοφία παραμένει η ίδια (δεν αλλάξε προβιά ο μάγειρας), απλά τώρα βιαζόμαστε να ξεκινήσουμε και άντε πάλι από την αρχή για τον πολύπαθο Δήμο μας

Ο ιστοχώρος μας -ΠΡΟΦΑΝΩΣ- ευαισθητοποιημένος στο θέμα της ελπίδας γι' αυτό τον τόπο θα συμμετέχει "νευρικά" στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και ..."όποιον πάρει ο χάρος"
Μπορείτε και σεις να επηρεάσετε ή να σχολιάσετε τον εκλογομάγειρα ή τις εκλογές. Στείλτε μας τα μηνύματά σας εδώ κι εφόσον ΔΕΝ είναι κόσμια θα δημοσιευθούν
Σας ενημερώνουμε ΣΥΝΕΧΩΣ με τα πρώτα κουτσομπολιά μόλις κυκλοφορήσουν
Α!! το μειλ μας για αποστολή κειμένων ή σχολίων (αν έχετε τυφλαμάρα και δεν το βλέπετε στο banner) είναι eklogomageiras2010 (παπάκι ή πάπαρος) gmail.com
Μη μας παίρνετε και πολύ στα σοβαρά, γιατί είμαστε παραπολιτικό blog και αν καμιά φορά μες στο παιχνίδι θίξουμε κάποιον ή τον πάρει η μπάλα στ' α@@ μπορούμε να επανορθώσουμε κιόλας (αν έχουμε κέφια εννοείται)

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

γόβα, βράδυ και τρεχάλα

Χθες Κυριακή 17 Οκτωβρίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση των συνδυασμών των υποψηφίων και όπως ήταν φυσικό ΟΛΟΙ τους περίμεναν την τελευταία στιγμή (λίγο πριν την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα) για να καταθέσουν τα ψηφοδέλτιά τους στο Πρωτοδικείο.
Πάντα έτσι γίνεται και αυτό βοηθά στο σασπένς του προεκλογικού αγώνα με τις εκπλήξεις που μας χαρίζουν οι υποψήφιοι. Χτυπήματα κάτω από τη μέση και πάνω από τους …μηρούς στην ημερήσια (ή μάλλον στην προ μεσονύχτια) διάταξη.
Η χθεσινή κατάθεση όμως επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη στον Green Bill, που από λάθος πληροφόρηση (;), υπολογισμό (;), who knows? βρέθηκε λειψός στον αριθμό των γυναικών υποψηφίων … Στο τρέξιμο (χωρίς εισαγωγικά, γιατί κυριολεκτώ) λοιπόν οι σύντροφοι υποψ. Σύμβουλοι του Green Bill, που κινδύνεψε άμεσα με ακύρωση της υποψηφιότητάς του και όχι τίποτε άλλο, αλλά αργούν και οι Βουλευτικές εκλογές …
Τελικά η λύση (θα δείξει) βρέθηκε με κατάθεση ψηφοδελτίου στο Βελβεντό αποτελούμενο αποκλειστικά από τις γυναίκες (φωτό) του Green Bill, όλες από τα Σέρβια …
Το ότι οι συντρόφισσες θα παραιτηθούν τελικά και η υποψηφιότητά τους επιβαλλόταν από την ανάγκη της «κακιάς» στιγμής, φαντάζομαι πως θα εξημερώσουν την οργή των Βιλβινών …, ηρεμήστε βρε παιδιά, τόσα χρόνια σας παίρναμε νύφες, τώρα σας δίνουμε κορίτσια (αν θέλετε κρατήστε τα κιόλας ακούστηκε να δηλώνουν οι –ευτυχείς- σύζυγοι).
ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΛΙΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ανεπίτρεπτη εξέλιξη για ένα συνδυασμό που όλα δείχνουν ότι προηγείται (άνετα) και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες νίκης.
Όταν θέλεις να διοικήσεις ένα Δήμο με τόσα προβλήματα και ανάγκες η τρικλοποδιά από μια απλή ποσόστωση δεν είναι και το καλύτερο δείγμα γραφής. Περαστκά!

Πληροφοριακά οι υπόλοιποι υποψήφιοι, με μερικές αλλαξοκωλιές στο ψηφοδέλτιο του Γ.Ε.Π., βρέθηκαν εντάξει με την εκπροσώπησή τους από το γυναικείο φύλο.

39 σχόλια:

 1. Για την ακρίβεια των πληροφοριών, δεν ήταν στημένοι ΟΛΟΙ μέχρι τις 12. Η Λαική Συσπείρωση κατέθεσε ψηφοδέλτιο το πρωί με την άνεσή της και χωρίς λάθη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εκλογομάγειρα αν οι γυναίκες του GREEN BILL είναι αυτές της φωτό, αλλάζω Δήμο τώρα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ποσο ...... είσαι ρε Κωνσταντόπουλε.Τι βρισιές άκουσες χθες βράδυ!!!
  Σε κατέβασαν από καντήλια μέχρι σπίτια!!!!

  Πραγματικά σκεφτόμουν ότι ίσως έκανα λάθος που σε θεωρούσα ......!!! Τωρα όμως σιγουρεύτηκα!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. (Αντιγραφή από servianet.gr)

  Στις 13-10-2010 πραγματοποιήθηκε στα Σέρβια συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων Βελβεντού με τους εκπροσώπους των συνδυασμών που κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού . Στη συνάντηση αυτή όλοι – πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης, με προεξάρχοντα τον κ.Κωνσταντόπουλο δεσμεύτηκαν να σεβαστούν τις αποφάσεις των κατοίκων του Βελβεντού και να μην καταρτίσουν συνδυασμούς στην Δημοτική Κοινότητα Βελεβντού. Η δέσμευση αυτή ήταν ρητή και αποτέλεσε όρκο τιμής. Όμως με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο κ.Κωνσταντόπουλος κατάρτισε ψηφοδέλτιο στο Βελβεντό που αποτελείται από μη Βελβεντινούς.
  Κατανοούμε τον πανικό του αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να δικαιολογήσει την αναξιόπιστη αυτή κίνησή του, η οποία περικλείει και το παράδοξο να εκπροσωπούν τους Βελβεντινούς μη κάτοικοι του Βελβεντού.
  Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι: ...


  κ.Κωνσταντόπουλε
  1. Έτσι εννοείτε την δέσμευση τιμής ή για τιμή και η αξιοπιστία είναι δευτερεύουσας σημασίας αξίες;
  2. Πως θέλετε να πιστέψουν οι πολίτες τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις όταν τα δείγματα γραφής που δώσατε είναι αναξιόπιστα;
  3. Θεωρείτε την ατιμία και τις μακιαβελικές μεθόδους προσόν στη πολιτική;
  Η συγκεκριμένη συμπεριφορά σας έχει μία ειδική ονομασία στην καθομιλουμένη και οι συμπεριφορές να γνωρίσετε μας χαρακτηρίζουν όλους. Εάν Θέλετε να ανακτήσετε την αξιοπιστία σας και τον πολιτικό σας ανδρισμό ανακαλέστε την απόφαση σας σεβόμενος τόσο τη δική σας δέσμευση απέναντι στους άλλους συνδυασμούς, αλλά κυρίως τις αποφάσεις των κατοίκων του Βελβεντού.
  Ανακτήστε τη ψυχραιμία σας και διώξτε τον πανικό. Σε διαφορετική περίπτωση η συμπεριφορά σας θα αποτελέσει αντικείμενο χλεύης. Δεν θέλουμε να σας προστατεύσουμε. Τα θέματα τιμής και αξιοπιστίας της πολιτικής θέλουμε να προστατεύσουμε. Οι πολίτες έχουν κρίση παρά τα όσα με τη συμπεριφορά σας εσείς πιστεύετε. Σεβαστείτε τις αποφάσεις των συμπολιτών μας, κατοίκων του Βελβεντού. Μην τους εκθέτετε άλλο με το να εκλέξετε ερήμην τους κατοίκους άλλων περιοχών για να τους διοικήσουν. Και ικανά στελέχη έχουν και για το μέλλον τους μπορούν να αποφασίσουν. Μην εμφανίζεστε σαν τους ισχυρούς της γης που αποφασίζουν για τις τύχες των λαών. Το Βελβεντό δεν είναι Ιράκ για να επεμβαίνετε και να επιβάλλετε τη δημοκρατία!!!
  Εάν κ.Κωνσταντόπουλε δεν σεβαστείτε την κοινή μας δέσμευση και την απόφαση των κατοίκων του Βελβεντού και δεν αποσύρετε το ψηφοδέλτιο στην εκλογική περιφέρεια Βελβεντού, καταγγέλουμε την αναξιόπιστη συμπεριφορά σας, σας παραδίδουμε στη κρίση των πολιτών και δηλώνουμε ότι στο εξής δεν μπορούμε να εμφανιστούμε σε καμία κοινή συνάντηση τόσο στα Μ.Μ.Ε. όσο και οπουδήποτε αλλού.
  Θα σας αφήσουμε μόνο σας στον πανικό σας και στην αναξιοπιστία σας που σας κατέστησαν έναν οπαδό και θιασώτη του Μαυρογιαλούρου, να αντιμετωπίζετε τους πολίτες που θέλουν τους ηγέτες ¨μπεσαλήδες¨ και όχι εκκρεμή.


  Σέρβια 18-10-2010
  Ο επικεφαλής του συνδυασμού ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ¨
  Γιώργος Παπαδόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://www.servianet.gr/news.php?cod=2290

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο Παπαδόπουλος μιλάει για ηθικούς φραγμούς και αξίες; Που μιλάει να πληρώσω και εισιτήριο. Δύσκολο να βρεις κάτι πιο διασκεδαστικό στις ημέρες μας. Μάλλον θα τις απέκτησε μετά την εξυπηρέτηση του 2006 στον Κοκολιό και την αίτηση που έκανε για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Χθες δηλαδή. Και αμφιβάλλω αν θα τα πιστεύει αύριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τελικά ο Μενέλαος κύριος. Νομίζω ότι θα είναι και ο μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ...ΕΛΕΓΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΩ....ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΡΑΤΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΣΑΜΠΑ ΣΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ.......... Η ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΜΑ 'ΠΡΙΓΓΥΠΕΣΣΑ'ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ρόμπα ο Κωνσταντόπουλος!Τέτοιο λάθος?Τέτοια κίνηση απελπισίας?Τα λάθη πληρόνονται όμως και ήταν καιρός να ξεσκεπαστεί επιτέλους...μια του κλέφτη,δυο του κλέφτη,τρεις και...τον τσακώσαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. δεν απαντώ(κρατιέμαι) στα σχόλιά σας για τον απλό λόγο ότι: όπως και να σχολιάσει κανείς, σε οποιαδήποτε πλευρά και να ανήκει ή δεν ανήκει τα σχόλια μοιάζουν πετυχημένα και στοχευμένα ορθά. Παράξενο αλλά συμβαίνει κι αυτό. ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΟΥ ΟΥΛΟΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ (αλλά πού να το βρείτε)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Παπαδόπουλος και Μακρυγιάννης άψογοι!Τουλάχιστον κρατάν ένα επίπεδο σε όλα,έστω προεκλογικά.Οι παγαπόντηδες δεν έχουν θέση, ας αποχωρήσουν με όση αξιοπρέπεια τους έχει απομείνει!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ!Ο ΒΕΛΒΕΝΔΟΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ, ΕΤΑΞΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ,ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΑΝ...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ...και επειδή πιστεύω ότι η παρεξήγηση είναι μήτηρ πάσης μαλακίας και για να μην παρεξηγηθώ (πονηρές μέρες)σας "λέω" το εξής: ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ με την επιστολή του Γ.Ε.Π. και με τον τρόπο που αποφάσισε να διεξαγάγει τον προεκλογικό του αγώνα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι, αφού έτσι αποφάσισε να κινηθεί, δεν το κάνει καλά ... Ας τους κρίνουμε ΟΛΟΙ μας ΟΛΟΥΣ τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Aντιγραφή από AI-VRES από ΚΤΜ

  Αν ισχύσει και στους άλλους συνδυασμούς αυτό που ζητήθηκε από τον Κωνσταντόπουλο το βράδυ τις κατάθεσης των συνδυασμών από την πρωτοδίκη, δηλ. να έχει 11 γυναίκες στο συνδυασμό του τότε πολύ φοβάμαι ότι και οι άλλοι συνδυασμοί, πλήν της Κας Τσίγκα που έχει 13 γυναίκες, θα έχουν πρόβλημα στην ανακήρυξη των συνδυασμών την Παρασκευή, γιατί έχουν 9 γυναίκες στο κεντρικό.

  (Σελ. 32 παράγραφος 1 της εγκυκλίου.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ακουγεται στο παρασκηνιο,οτιΚωνσταντοπουλος εκανε υπογεια συμφωνια με Στεργιου, να κατεβασει ο πρώτος 6 ονοματα στο Βελβεντο, για να μην πανε οι εδρεςστοΚΚΕ.ολα ειναι προσυμφωνημενα, για αυτο εγινε αυτο.στεργιου και βασιλης τα βρηκαν υπογεια και παρασκηνιακα.ολα τα αλλα ειναι παραμυθια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. 4:16 έχεις τόσο δίκιο. Ιδίως αν το Βελβεντό δεν αντιδράσει επίσημα σήμερα (έχουν περάσει σχεδόν 48 ώρες) θα κατατάξω τον Green Bill στους δημότες Βελβεντού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. @ 4:16 Έχεις μεγάλη φαντασία και θα μπορούσες να την εκμεταλλευτείς. Μια περίπτωση είναι να πας σε σενάριο Κατασκοπικό άντε αστυνομικό, αλλά με μεγάλη δόση τσόντας για να μας προσγειώνει.

  Βέβαια μπορείς να πας κατευθείαν σε τσόντα μαζί με τον φίλο-μαλάκα, που νομίζει ότι έχει βρει την ευκαιρία να βρίζει ανθρώπους που για λόγους δικούς του (δεν με αφορά) δεν συμπαθεί.
  ΚΟΦΤΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. TO XASAME TO KORMI ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΑΥΤΟΓΚΟΛΑΡΑ!ΔΕ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΕΣΥ ΕΚΛΟΓΟΜΕΓΕΙΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΠ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ?ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. @ 9:22 Είπα ότι δε συμφωνώ με τον τρόπο που κάνει την τρίχα τριχιά ο ΓΕΠ, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τί ακριβώς έγινε με την κατάθεση των συνδυασμών, το εκμεταλλεύεται για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Κάποιος θα πρέπει να του επισημάνει ότι στον προεκλογικό αγώνα ο κόσμος περιμένει από αυτόν να του δώσει δικά του στοιχεία (π.χ. πως θα διοικήσει το δήμο με τους (α)δεξιους που έχει μαζέψει οι οποίοι είναι συνυπεύθυνοι μαζί με τον "νυν αποσυρόμενο" για τη σημερινή κατάσταση.)
  Αν θες μπορείς να δεις και μόνος σου τί έχω μέσα στο βρακί μου

  @ 9:35 Παιδιά μην πέφτουμε σε τέτοια λούμπα. Είμαι ο πρώτος που φωνάζει (και στο site και στο servianetblog) ότι πρέπει να "μαυριστούν" όλοι οι κυβερνητικοί υποψήφιοι καταδικάζοντας έτσι την ηλίθια και ανεύθυνη πολιτική του ΓΑΠ, όπως επίσης και ολοι οι (α)δέξιοι γιατί είναι εξίσου υπεύθυνοι για την οικονομική κατάσταση (και όχι μόνο). Αυτό όμως σε επίπεδο Περιφερειών, γιατί εκεί θα πιάσει τόπο το καταδικαστικό μήνυμα. Δεν είναι δυνατόν να ψηφίσουμε για το δήμο μας με κριτήρια την κεντρική πολιτική σκηνή. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΠΑΠΑJORDAN ΚΑΙ ΤΟΝ "ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΜΕ" και να είστε σίγουροι ότι θα λάβουν το μήνυμά τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Εκλογομάγειρα, να ξέρεις οτι υπήρξε μυστική συμφωνία πρίν 2 εβδομάδες Κωνσταντόπουλου-Στεργίου και συμφώνησαν σε ολα.Οτι ακολούθησε ηταν για δημόσια θέα και δηθεν αντιδικια.Ο Στεργίου ηξερε απο 14 μηνα οτι θα κανει ο βασιλης δηλωση 6 ονοματων για Βελβεντό, για να μην πάνε ολα στο Κκε.Αν αυτο δεν ειναι θρίλερ, τι άλλο ειναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. πολυ μεγαλη επιτυχια του μπιλ και στην καστανια εβγαλε τον σπυρο τον γκογκο και εβαλε τον γιωργο τον τσιαρα σαν δεν ντρεπομαστε ρωτηστε τους καστανιωτες φουμο στον μπιλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. οταν λεσ φούμο τι εννοεις? τι είναι το φούμο? φρούτο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. O ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Σ.Η. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ
  ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. @3:22 Δεν είναι έτσι και είμαι σε θέση να το ξέρω από πρώτο χέρι, άλλωστε σε κανέναν από τους δυο δε συνέφερε αυτή η εξέλιξη.

  @3:24 Συμφωνώ μαζί σου. Δεν επρεπε να βγει ο Σπύρος αλλά "όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος"

  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΟΛΛΑΚΙΣ: Μπορείτε να πείτε τις απόψεις σας και να καυτηριάσετε ή ακόμη και να μειώσετε πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά με χιούμορ και επιχειρήματα. Δοκιμάστε το αν σας παίρνει και αν όχι ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ, το ποιός είναι βλάκας και μαλάκας το γνωρίζουμε όλοι [...]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. καλά γιατί εβγαλες τό σχόλιο γιά τό δελτίο τύπου του Δημάρχου Βελβενδού πονηρούλη καί εσύ ???????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. @ 7:38 Ωραία απάντηση (δε φαίνεται να την πολυσκέφτηκες όμως, στη γλώσσα την έχεις τη μαλακία)

  @7:43 Σου απαντώ στο προηγούμενο σχόλιο. Βάλτο χωρίς χαζούς χαρακτηρισμούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Από ΑΣΗΜΩΝΗ κλέψαμε:

  1. Έκτακτη Ανάγκη. Ο αριθμός έκτακτης ανάγκης παγκοσμίως για κινητό είναι 112. Εάν βρίσκεστε εκτός από το πεδίο κάλυψης του δικτύου σας και υπάρχει μια έκτακτη ανάγκη, σχηματίστε 112 και το κινητό θα ψάξει οποιοδήποτε υπάρχον δίκτυο για να καθιερώσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης για σας, και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτός ο αριθμός μπορεί να σχηματιστεί ακόμα κι αν το πληκτρολόγιο είναι κλειδωμένο. Δοκιμάστε το.

  2. Κλειδώσατε τα κλειδιά σας στο αυτοκίνητο; Το αυτοκίνητό σας έχει τηλεχειριστήριο (remote keyless entry);Αυτό κάποια μέρα μπορεί να είναι εύχρηστο. Καλός λόγος να έχεις κινητό τηλέφωνο: Εάν κλειδώσετε τα κλειδιά σας στο αυτοκίνητο και τα εφεδρικά κλειδιά είναι στο σπίτι, καλέστε κάποιον στο σπίτι στο κινητό του τηλέφωνο από το τηλέφωνό σας. Κρατήστε το κινητό σας τηλέφωνο λιγοστά εκατοστά μακριά από την πόρτα του αυτοκινήτου σας και πείτε στο πρόσωπο που μιλάτε να πατήσει το κουμπί που ξεκλειδώνει κρατώντας το κοντά στο κινητό. Το αυτοκίνητό σας θα ξεκλειδώσει. Γλιτώνει κάποιον από το να σας φέρει τα κλειδιά. Η απόσταση δεν παίζει κανέναν ρόλο. Θα μπορούσατε να είστε εκατοντάδες μίλια μακριά, και εάν μπορείτε να πάρετε κάποιον που έχει το άλλο τηλεχειριστήριο του αυτοκινήτου σας να ξεκλειδώσετε την πόρτα του.

  Σημείωση συντάκτη: «Λειτουργεί περίφημα! Το δοκιμάσαμε και ξεκλείδωσε το αυτοκίνητό μας ένα κινητό τηλέφωνο!»

  3. Κρυμμένη δύναμη μπαταριών

  Φανταστείτε ότι η μπαταρία του κινητού σας είναι πολύ χαμηλή. Για να ενεργοποιήσετε, πιέστε τα πλήκτρα *3370#

  Το κινητό σας θα ξαναξεκινήσει με απόθεμα και η ένδειξη θα παρουσιάσει αύξηση 50% στην μπαταρία.

  Αυτό το απόθεμα θα γεμίσει την επόμενη φορά που θα φορτίσετε το κινητό σας.

  4. Πώς να θέσετε εκτός λειτουργίας ένα κλεμμένο τηλέφωνο;

  Για να ελέγξετε τον αύξοντα αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας, πατήστε τα ακόλουθα ψηφία στο τηλέφωνό σας: * # 0 6 #

  Α 15 κώδικας ψηφίων θα εμφανιστεί στην οθόνη. Αυτός ο αριθμός είναι μοναδικός. Γράψτε το και κρατήστε το κάπου ασφαλές. Αν το τηλέφωνό σας κλαπεί, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στον φορέα παροχής υπηρεσιών και να τους δώσετε αυτό τον κωδικό.

  Θα είναι σε θέση έπειτα να μπλοκάρουν το κινητό σας έτσι ακόμα κι αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM, το τηλέφωνό σας θα είναι άχρηστο. Πιθανώς δεν θα ξαναβρείτε το τηλέφωνό σας, αλλά τουλάχιστον ξέρετε ότι αυτοί που το έκλεψαν δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ή να το πουλήσουν. Εάν ο καθένας κάνει αυτό, δεν θα έκλεβαν κινητά τηλέφωνα.

  ATM – αντιστροφή αριθμού PIN – Καλό να το γνωρίζετε

  Εάν αναγκαζόσαστε από έναν ληστή να αποσύρετε τα χρήματα από μια μηχανή του ATM, μπορείτε να ειδοποιήσετε την αστυνομία με την είσοδο του PIN σας αντίστροφα. Για παράδειγμα, εάν ο αριθμός PIN σας είναι 1234, τότε θα υποβάλλατε 4321. Το σύστημα του ATM αναγνωρίζει ότι ο αριθμός PIN σας είναι ανάποδα από την κάρτα του ATM που τοποθετήσατε στη μηχανή. Η μηχανή θα σας δώσει τα χρήματα που ζητήσατε, αλλά άγνωστο για τον ληστή, η αστυνομία θα είναι εκεί.


  ME TETOIA MAΓΙΚΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.AΚΟΥΣ ΜΙΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή

γράψτε την κακιούλα σας