editorial

upgrade: Η φιλοσοφία παραμένει η ίδια (δεν αλλάξε προβιά ο μάγειρας), απλά τώρα βιαζόμαστε να ξεκινήσουμε και άντε πάλι από την αρχή για τον πολύπαθο Δήμο μας

Ο ιστοχώρος μας -ΠΡΟΦΑΝΩΣ- ευαισθητοποιημένος στο θέμα της ελπίδας γι' αυτό τον τόπο θα συμμετέχει "νευρικά" στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και ..."όποιον πάρει ο χάρος"
Μπορείτε και σεις να επηρεάσετε ή να σχολιάσετε τον εκλογομάγειρα ή τις εκλογές. Στείλτε μας τα μηνύματά σας εδώ κι εφόσον ΔΕΝ είναι κόσμια θα δημοσιευθούν
Σας ενημερώνουμε ΣΥΝΕΧΩΣ με τα πρώτα κουτσομπολιά μόλις κυκλοφορήσουν
Α!! το μειλ μας για αποστολή κειμένων ή σχολίων (αν έχετε τυφλαμάρα και δεν το βλέπετε στο banner) είναι eklogomageiras2010 (παπάκι ή πάπαρος) gmail.com
Μη μας παίρνετε και πολύ στα σοβαρά, γιατί είμαστε παραπολιτικό blog και αν καμιά φορά μες στο παιχνίδι θίξουμε κάποιον ή τον πάρει η μπάλα στ' α@@ μπορούμε να επανορθώσουμε κιόλας (αν έχουμε κέφια εννοείται)

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

τη μ…τριχα, τριχιά την κάνατε

Εντάξει βρε παιδιά το εμπεδώσαμε. Ακούσαμε και ξανακούσαμε τα δακρύβρεχτα σχόλιά σας για την «προδοσία» σε βάρος των Βιλβιντ’νών. Τέτοια πρεμούρα όμως για τα συμφέροντα και τον αγώνα του Βελβεντού δεν την περίμενα, το ομολογώ.
Και δε μας έφταναν οι φωνές και οι «κιτρινισμένες» δηλώσεις των ΓΕΠικών, να’σου ετεροχρονισμένος και ο «Μενέλαος το καλό παιδί» να ακολουθεί κατά πόδας και καθυστερημένος (πιο αργός και απ’ την καθυστέρηση) το δρόμο και τον τρόπο της …πολιτικής αντιπαράθεσης του Γ.Ε.Π.
Με γύρισαν πίσω στα σχολικά χρόνια, τότε που όλο και κάποιος σκερβελές της τάξης με το συνεχές «κύριε, κύριε» κέρδιζε πόντους και βαθμούς, συμμετέχοντας, χωρίς να έχει ιδέα. Ηθικό δίδαγμα; Φώναζε, φώναζε και όλο και κάποιος θα ακούσει.
Επίσης καλοί μαθητές έχαναν βαθμούς γιατί δε «συμμετείχαν» και άκουγαν συνεχώς το τροπάρι-παρότρυνση των γονιών τους: «Μα γιατί δε σηκώνεις χέρι παιδί μου, αφού τα ξέρεις» Ηθικό δίδαγμα; Μενέλαε, εκεί που νομίζαμε ότι το ξέρεις το μάθημά σου, με το που άρχισες τις «συμμετοχές» και τα «κύριε, κύριε», ακολουθώντας την τακτική του ΓΕΠ, αυτομάτως κατατάχθηκες και συ στην τάξη των …σκερβελέδων. Ας πρόσεχες και ας διάλεγες καλύτερα τους συμβουλάτορές σου.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτό το ηλίθιο παιχνίδι εντυπώσεων. Όλοι πια γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη, με το να συνεχίζετε την ανούσια αυτή αντιπαράθεση, το μόνο που αποδεικνύεται, είναι η έλλειψη θέσεων, πολιτικής και λύσεων για τα προβλήματα του τόπου μας.
Και σεις Βιλβιντ’νοί ηρεμήστε πια! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ Ή ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΪ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.
Τά’παμε αυτά, από τη στιγμή που δε θέλετε εσείς, δεν πρόκειται να σας …παρενοχλήσουμε ξανά, αλλά και σεις μην αρχίσετε αργότερα να κωλοστρίβεστε γιατί να ξέρετε: Θα κρατήσουμε χαρακτήρα …
‘Ντάξει; Εγινα κατανοητός;
Ας δούμε επιτέλους μια δημοσίευση με θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις, εκλογές έχουμε, σταματήστε να κάνετε τη μ…τριχα, τριχιά!!!

24 σχόλια:

 1. Περί συμβούλων Μενέλαου και ΓΕΠ...

  Φημολογείται ότι ένας αριθμός εξ' αυτών είναι κοινοί. Αληθεύει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κοινής παραγωγής (αδεξιοι) και προελεύσεως ("νυν αποσυρόμενου"), πιθανότατα ... σαν MKII τις αμερικάνικες αμυντικές χειροβομβίδες του στρατού μας που οι μισές είναι κλούβιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητέ εκλογομάγειρα,

  το να υποβαθμίζεις τόσο πολύ ένα γεγονός που αν μη τι άλλο απασχόλησε την τοπική κοινωνία τις τελευταίες μέρες καθιστά ύποπτη τη στάση σου. Εσύ, Φωτεινέ Παντογνώστη, τιμητή των Πάντων, κρυβόμενε πίσω από την ανωνυμία της καυτής πιπεριάς, μπορείς να συμβάλεις στο δημόσιο διάλογο και να σταματήσεις να ασχολείσαι με μ...τριχες.
  Ας μπούμε στην ουσία της πολιτικής και εγώ εδώ θα είμαι να σου απαντάω.
  Ή αν εσύ δεν έχεις τέτοια όρεξη (και δίκιο θα έχεις, ας αφήσουμε τους συμβούλους και υπερασπιστές του δικού εκλεκτού να μας δείξουν πώς γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση.
  Αυτοί που δεν είναι κοινής παραγωγής με τους άλλους. Αυτοί που το πολιτικό ήθος, και η γενικότερη στάση ζωής τους, τους χαρακτηρίζει.
  Αυτοί που δεν κάνουν κιτρινισμούς, αλλά που πολύ φοβάμαι ότι το ΜΑΥΡΟ στην πολιτική τους πορεία σκοτεινίαζει ό,τι φωτεινό προσπάθησε αυτός ο τόπος να βγάλει.
  Γιατί καλύτερα α(δεξιος) παρά Νέο(δεξιός) με έντονα πάνω τα σημάδια των δεξιών της δεκαετίας του 60.
  Φιλικά...
  Εγώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητέ ...Εσύ

  Δεν υποβάθμισα καθόλου το γεγονός (όσον αφορά την γκάφα ή όχι), άλλωστε ήμουν ο μόνος που το ανέδειξα στην προηγούμενη ανάρτησή μου, απλά δε θεωρώ ότι είναι τόσο σημαντικό (και δεν είναι) για να επισκιάζει όλη την προεκλογική πολιτική διαμάχη.
  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ οπότε γιατί να εμπλακώ σε πολιτική συζήτηση και διάλογο μαζί σου για τα θέματα των εκλογών; ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ; Και αν ναι στείλε μας τις θέσεις σου, αντί να σχολιάζεις ανώνυμα.
  Εγώ δεν κρύβομαι, μπορείς να ρωτήσεις το διπλανό σου να σου πει ποιός είμαι...

  Για την εκθεσούλα σου με τα κιτρινόμαυρα πολιτικά ήθη, τί να πω; Συγχαρητήρια για την αοριστολογία;

  Τώρα με το α(δέξιος) ή ΝΕΟ(δεξιός) παραδέχομαι ότι με μπέρδεψες, σαν το ΝΕότουρκους κάτι; Αν θες διευκρίνησε για να σου απαντήσω

  Φιλικά
  Εγώ (με την πιπεριά)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αγαπητέ μου εκλογομάγειρα,

  προφανώς και δεν είναι θέμα για να στιγματίσει όλη την προεκλογική περίοδο το γεγονός της κακής σχέσης του Κωνσταντόπουλου με την απλή αριθμητική. Είναι όμως ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει του ψηφοφόρους. Καθαρά για πρακτικούς λόγους βρε αδερφέ!
  Επιπλέον, το ότι πρέπει μόνο οι υποψήφιοι να συμμετέχουν σε πολιτικές συζητήσεις είναι μία άποψη ενδιαφέρουσα. Θα μου επιτρέψεις όμως να διαφωνήσω μαζί σου. Αντιλαμβάνομαι προφανώς τελείως διαφορετικά από εσένα τη δημοκρατία και τη συμμετοχικότητα.
  Και για να μην σε ξαναμπερδέψω σου λέω ότι ΔΕΝ είμαι υποψήφιος, και ούτε υπήρξα ποτέ. (ούτε εγώ ούτε άμεσος συγγενής μου)
  Όσον αφορά τα σχόλια περί αοριστολογίας, επιβεβαιώνουν ότι κατάλαβες μια χαρά για ποιούς μιλάω.
  Και τέλος, γιατί μπερδεύεσαι εύκολα, να σου πω ότι το αν κάποιος αυτοχαρακτηρίζεται δεξιός, αριστερός κεντρώος ή ότι άλλο θέλει πολύ μικρή σημασία έχει.
  Οι συμπεριφορές είναι αυτές που χαρακτηρίζουν το πολιτικό ήθος και τη διαδρομή όλων μας.
  Και κάποιες συμπεριφορές υποψηφίων του Κωνσταντόπουλου, ούτε δημοκρατικές, ούτε αριστερές ούτε καν "προχωρημένες" μπορούν να χαρακτηριστούν.
  Και είμαι σίγουρος ότι πάλι κατάλαβες.
  Α, και ο διπλανός μου δεν ξέρει ποιος είσαι, ούτε κι εγώ.
  Αυτός βέβαια δεν ξέρει όυτε τον Kill Bill, ούτε τον ΓΕΠ ούτε το Καλό Παιδί τον Μενέλαο.
  Κάτι έχει ακούσει για τα Σέρβια, και η μόνη πηγή ενημέρωσης του είμαι εγώ
  Ακόμα πιο Φιλικά
  Εγώ (πάλι)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το ίδιο λέμε, σχεδόν σε όλα, αλλά μάλλον δεν ψηφίζουμε το ίδιο. Συγκεκριμένα:
  Το να κάνεις μια απλή διαίρεση και να βγάλεις ένα ποσοστό δεν είναι το θέμα μας. Ίσως θα ξέρεις ότι ενταχθήκαμε σε ειδική περίπτωση με την επανάσταση του Βελβεντού και αν αναλογιστείς και την ασάφεια του νόμου, δεν είναι δύσκολο να γίνει το μπέρδεμα. Πάντως σε αυτό το θέμα θα έχουμε συνέχεια στο εγγυώμαι, που θα ανατρέψει πολλά γραφόμενα.
  Όταν είπα ότι δεν κάνω πολιτικό διάλογο (πιθανόν να μην ήμουν σαφής) αναφερόμουν σε προεκλογικές προτάσεις, θέσεις για τοπικά ζητήματα, τις οποίες μπορούν να "υποσχεθούν" μόνο υποψήφιοι. Λογικό ε; Όσον αφορά τη δημοκρατία και την "εκτέλεσή" της είναι άλλο μεγάλο θέμα και δεν είναι της ώρας.
  Και βέβαια κατάλαβα σε ποιον αναφέρεσαι, αλλά όταν θέλεις να καταγγείλεις συμπεριφορές, γίνε πιο συγκεκριμμένος και ευχαρίστως να τις σχολιάσω από όπου και αν προέρχονται. Το έχω αποδείξει ότι δεν έχω τέτοια κωλύμματα.
  Μήπως υπάρχει ελπίδα να είμαι πιο δημοφιλής στον ...παραδίπλα;
  Για τον πολιτικό-κομματικό αυτοπροσδιορισμό: Συμφωνώ.

  Φιλικά πάλι εγώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. εκλογομάγειρα όσο και να τον στηρίζεις να ξέρεις ότι το μοπούλο θα τον φάει οπ δικό σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τί έγινε θιχτήκανε οι (α)δεξιές γκομενίτσες και αρχίσανε να βρίζουν;

  @6:42 Σε πληροφορώ ότι κανένας από αυτούς των αδερφών κομμάτων ΝΔ & ΠΑΣΟΚ δεν είναι "δικός" μου, απλά μερικές φορές πρέπει να κάνουμε τις επιλογές μας για τον τόπο που ζούμε. Just it

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. εκλεισε τα ανωνυμα σχόλια το αιβρες και όλοι οι πελάτες (του) ήρθαν εδω.εδω τα πράγματα είναι καλύτερα, αρκεί να υπάρχει σωστός διάλογος.καθημερινά το αιβρες χάνει 200 ατομα επισκεπτες, που ειχε απο τα ανωνυμα σχόλια.
  εδω το καλο ειναι οτι ο εκλογομάγειρας, κανει διαλογο και απαντά σε κάθε άποψη.
  Απο την κίνηση των υποψηφίων, αυτος που παίρνει καλες εντυπώσεις ειναι ο Μακρυγιάννης.σεμνός και συνεπής στα λόγια του, δεν κατεβασε στο βελβεντό.ο παπαδόπουλος χτές πέρασε απο κάτι χωριά, αλλά λίγοι τον αναγνώρισαν.οι περισσότεροι ρωτούσαν ποιός είναι; Για τον Κωνσταντόπουλο πολλοί δυσανασχετούν, γιατί κάθε αποψη του σήμερα, δεν ισχύει την επομένη.κάνει το πάν για να εκλεγεί.είναι το μεγάλο του στοίχημα.αν και τώρα δεν εκλεγεί, τελείωσε πολιτικά.πάει βέβαια Β' γύρο με Μακρυγιάννη, αλλά με οσα κάνει, θα ηττηθεί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. σε προηγούμενη αναρτηση, ενας είπε τον Πλιάτσιο Βλάκα.Κρίμα να χαρακτηρίζονται ετσι τα δημόσια πρόσωπα.σήμερα ο Πλιάτσιος είναι πάλι στην επιακιρότητα, βρίσκεται σε αντίλογο, με εναν που τον είπε οτι είναι εκπρόσωπος της τρόικας στην Κοζάνη.ολοι οι διαλογοι τους στο kozan.gr.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Nea dimoskopisi deihnei:
  Makrigiannis 40%
  Konstantopoylos 25%
  Papadopoylos 35%
  Tsigka 4%
  Diaforoi 1%
  Apohi 1%
  Loipa 1%
  Anapofasistoi 2%
  Akyra 1%

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. to aivres ekelise ta anonyma sholia, gia na ine iremo to politiko klima.afoy ekane tin zimia kai efere tin dihonoia anamesa se velbento kai servia toso kairo me ta anonyma-haza sholia, tora katalave oti o kosmos to apaxionei kathimerina kai ekleise ta anonyma.
  stin piatsa ton eklogikon kentron poly koyventa ginete gia to aivres kai ton diaheiristi toy.eikonika oloi prosdiorizoyn poios ine, alla aytos arneite peismatika oti ine.
  esy eklogomageira ti entyposeis eheis gia ekeinon poy ehei to aivres;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ωραίος ο 12.09.Μάλλον ψήφισαν και τα δέντρα αφού συνολικά τα ποσοστά είναι 110%.Αρε να μετράτε δεν ξέρετε θέλετε και εξουσία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Παρτουζιάρικη απάντηση (για όλους μαζί): Ρε παιδιά δε φταίει το ai-vreS για μερικούς ανεξέλεγκτους που γράφουν μαλακίες και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα blogs προσφέρουν χωρίς να κερδίζουν τίποτα, μη ψάχνουμε σα κακομαθημένες κουτσομπολονοικοκυρούλες ιδιοτέλεια πίσω από όλα. ΔΕΝ μ'ενδιαφέρει ποιοί είναι οι διαχειριστές του ai-vreS,΄αυτό που ξέρω είναι ότι στραβώνονται καθημερινά για να συντηρούν αυτό το ιστολόγιο.
  Εντάξει για το χαρακτηρισμό (διαγράφηκε)προς τον Πλιάτσιο...τί να πω, όλη τη μέρα αυτό λέω, είναι πουστιά να βρίζεις και να συκοφαντείς ανώνυμα κάποιον/α, αλλά φαίνεται πήξαμε στα πουστράκια..
  Η δημοσκόπηση ... Καλή, με διασκέδασε αφάνταστα, είχα να γελάσω έτσι από την προηγούμενη (σχόλιο-δημοσκόπηση)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ο εκλογομαγειας ειναι μια απο τα ιδια. αφου στο μενου συμμετεχει το aivres.

  http://www.blogger.com/profile/17725813866820373539

  καπιοι απο εκει διαφωνησαν τη σκαπουλαρησαν και καναν δικα τους.

  απο το αιβρεσ εχουν περασει πολλοι και ειναι πολα τα λεφτα αρη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Έλα ρε συ είμαστε τόσοι πολλοί;
  Στο μενού που λες μπορούν να "μετέχουν" κοτόπουλα, παϊδάκια και άλλα κοψίδια, αλλά στους συντάκτες συμμετέχει και το ai-vres και ότι αναρτά έχει την υπογραφή του. Είναι κοινή πρακτική η εκχώρηση δικαιωμάτων σύνταξης στα blogs, θά'πρεπε να το γνωρίζεις.

  @2:19 Γκουρλώθηκες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Και...δώστου χαβαδάκι!
  Καλησπέρα!
  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ρε παιδιά τα μάθατε τα τελευταία γεγονότα του Δήμου μας?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. εκλογοσεφ μετα τις εκλογες πας ταμείο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. min pas tamio mia xara ise stin gitonia mas CHRIS

  ΑπάντησηΔιαγραφή

γράψτε την κακιούλα σας