editorial

upgrade: Η φιλοσοφία παραμένει η ίδια (δεν αλλάξε προβιά ο μάγειρας), απλά τώρα βιαζόμαστε να ξεκινήσουμε και άντε πάλι από την αρχή για τον πολύπαθο Δήμο μας

Ο ιστοχώρος μας -ΠΡΟΦΑΝΩΣ- ευαισθητοποιημένος στο θέμα της ελπίδας γι' αυτό τον τόπο θα συμμετέχει "νευρικά" στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και ..."όποιον πάρει ο χάρος"
Μπορείτε και σεις να επηρεάσετε ή να σχολιάσετε τον εκλογομάγειρα ή τις εκλογές. Στείλτε μας τα μηνύματά σας εδώ κι εφόσον ΔΕΝ είναι κόσμια θα δημοσιευθούν
Σας ενημερώνουμε ΣΥΝΕΧΩΣ με τα πρώτα κουτσομπολιά μόλις κυκλοφορήσουν
Α!! το μειλ μας για αποστολή κειμένων ή σχολίων (αν έχετε τυφλαμάρα και δεν το βλέπετε στο banner) είναι eklogomageiras2010 (παπάκι ή πάπαρος) gmail.com
Μη μας παίρνετε και πολύ στα σοβαρά, γιατί είμαστε παραπολιτικό blog και αν καμιά φορά μες στο παιχνίδι θίξουμε κάποιον ή τον πάρει η μπάλα στ' α@@ μπορούμε να επανορθώσουμε κιόλας (αν έχουμε κέφια εννοείται)

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Μάθαν πως γ@μιόμαστε πλακώσαν κι οι γύφτ'


Δεν μπορεί, εκτός από κάρβουνο το υπέδαφός μας πρέπει νά'ναι τίγκα και στα οιστρογόνα, αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η πρεμούρα για το δημαρχηλίκι σε έναν από τους πιο αποτυχημένους δήμους της χώρας. Σώνει και καλά μετά τον ανύπαρκτο, που ευτυχώς σε μερικούς μήνες παίρνει τον μπούλο, να γεμίσουμε χαραμοφάηδες μνηστήρες, και άντε νάταν Ιθάκη πάει στο διάολο, για τα Σέρβια πρόκειται και για το προκομένο Βελβεντό. Και άντε πάλι οι δικοί μας γύφτοι, εδώ ζούνε αυτό τον τόπο θέλουν να σώσουν οι εντόπιοι σωτήρες, με τους άλλους  που ξεφυτρώνουν σαν τις ψωλές παντού τι γίνεται, από τι έλκονται όλοι αυτοί οι αλεξιπτωτιστές; Άλλοι δυο καινούργιοι εμφανίστηκαν αυτές τις μέρες, σύμφωνα με «δημοσιογραφικές» πληροφορίες του kozan.gr.  Έχουμε και λέμε:
1. «Μεθοδικά, χωρίς να κάνει πολιτικό θόρυβο, η δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΜ–Θ, Ρίτσα Σπυρίδου συνεχίζει τις επαφές, που ξεκίνησε, πριν από, περίπου, ένα χρόνο, με μια σειρά από πρόσωπα του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις της για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου. Η ίδια φαίνεται πως το έχει πάρει «ζεστά” κι απ’ ότι δείχνει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, δεν προτίθεται να κάνει πίσω, παρά το μεγάλο αριθμό προσώπων που έχουν εκδηλώσει, ευθέως ή εμμέσως. το ενδιαφέρον τους για τη διεκδίκηση του αξιώματος του δημάρχου στο συγκεκριμένο δήμο.
2.  Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που προέρχονται από το στενό φιλικό περιβάλλον του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης,  το ενδεχόμενο να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του δήμου Σερβίων, φαίνεται, πως, εξετάζει ο Άρης Κουρκούτας, μετά από τις παροτρύνσεις διαφόρων πολιτών από τα Σέρβια. Ό ίδιος δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του, όμως, απ’ ότι μαθαίνουμε, στις ερχόμενες εκλογές, προτίθεται να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση,
είτε ως υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού, είτε ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Να σημειωθεί πως ο Α. Κουρκούτας είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος στα Σέρβια, επί θητείας Δημοσθένη Κοκολιού.»
Άλλο αξιοσημείωτο είναι ότι η πλειοψηφία των μνηστήρων προέρχεται από την αΔέξια παράταξη.  Να’ν’ η πρεμούρα για τη χαμένη εξουσία; Να’ν’ η μ@λακία που δέρνει τους απανταχού αΔέξιους; Να’ ν’  η επιτυχημένη θητεία του νυν αΔέξιου; Να’ ν’ ότι μας έχουν παρεξηγήσει και πείστηκαν ότι τα θέλει ο κώλος μας; Who knows;  Άγνωσται αι βουλαί των παρατρεχάμενων του Κούλη του δρακουμελόσπορου.
Πάντως για εμέ, όσο μεγαλύτερη παρέα μαζευόμαστε, τόσο καλύτερος τζέρτελος θα γίνεται, πλάκα άσωτη (μέχρι τις εκλογές τουλάχιστον, γιατί μετά …).
Άιντε να δούμε τι θα μας ξημερώσει σύντροφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε την κακιούλα σας