editorial

upgrade: Η φιλοσοφία παραμένει η ίδια (δεν αλλάξε προβιά ο μάγειρας), απλά τώρα βιαζόμαστε να ξεκινήσουμε και άντε πάλι από την αρχή για τον πολύπαθο Δήμο μας

Ο ιστοχώρος μας -ΠΡΟΦΑΝΩΣ- ευαισθητοποιημένος στο θέμα της ελπίδας γι' αυτό τον τόπο θα συμμετέχει "νευρικά" στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και ..."όποιον πάρει ο χάρος"
Μπορείτε και σεις να επηρεάσετε ή να σχολιάσετε τον εκλογομάγειρα ή τις εκλογές. Στείλτε μας τα μηνύματά σας εδώ κι εφόσον ΔΕΝ είναι κόσμια θα δημοσιευθούν
Σας ενημερώνουμε ΣΥΝΕΧΩΣ με τα πρώτα κουτσομπολιά μόλις κυκλοφορήσουν
Α!! το μειλ μας για αποστολή κειμένων ή σχολίων (αν έχετε τυφλαμάρα και δεν το βλέπετε στο banner) είναι eklogomageiras2010 (παπάκι ή πάπαρος) gmail.com
Μη μας παίρνετε και πολύ στα σοβαρά, γιατί είμαστε παραπολιτικό blog και αν καμιά φορά μες στο παιχνίδι θίξουμε κάποιον ή τον πάρει η μπάλα στ' α@@ μπορούμε να επανορθώσουμε κιόλας (αν έχουμε κέφια εννοείται)

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Είσαι υποψήφιος δήμαρχος? Περιφερειάρχης?

Έχεις άγχος και στρες, τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές-εξετάσεις?
Δεν έχεις προλάβει να προετοιμαστείς, με τη μελέτη των εξεταζομένων μαθημάτων, για λόγους συναντήσεις, συναθροίσεις, συνεστιάσεις?
Αμέλησες να γράψεις δυό λεξούλες, για το στείρο παρελθόν, το αναβράζον παρόν και το ευοίωνο μέλλον?
Κανένα πρόβλημα, κανένα!
Γράψου στον Καφενέ!
Αναλαμβάνουμε συγγραφή προεκλογικών εξαγγελιών, δημιουργούμε ευθαρσώς και αναιδώς σχολιασμούς προεκλογικών λόγων, αλλά και οργανώνουμε οργανώσεις εκστρατειών, ανά την επικράτεια, αλλά κι όξω από δω!
Έχουμε ολιγομελή τμήματα 2-4 δημάρχων, για εντατική προετοιμασία, που επικεντρώνεται στην επανάληψη, με υποδείγματα λογιδρίων, δεκάρικων, πεζοδρομιακών συσκέψεων, πρες κόμφερανς, ενώ το ειδικό πειραματικό τμήμα υπνοπαιδείας μας, θα σας προετοιμάσει, φορτώνοντας στο σκληρό σας, όλους τους μύθους του Αισώπου, κλασσικά παραμύθια, κοκκινοσκουφίτσα, χιονάτη, κ.λ.π., αλλά και πληθώρα ανεκδότων χρήσιμων για προεκλογικές βραδιές, υλικό απαραίτητο για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.
Προσφορά για υποψηφίους που θα γράψουν μέχρι τις 31-8-2010, έξτρα σχολιασμός από τον Καφετζή και τον Εκλογομάγειρα (ο οποίος τηρών ευλαβικώς το ραμαζάνι απέχει από φαγητό, ποτό και σεξ (…..).
Ο Καφενές προσαρμοσμένος απόλυτα στα νέα δεδομένα δημιούργησε για όλους εσάς που αποφασίσατε να δηλώσετε υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση μια μοναδική υπηρεσία. Σε όποιον συνδυασμό και αν δραστηριοποιείστε σε οποιαδήποτε Περιφέρεια η Δήμο της χώρας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας παρέχουμε στις πιο προσιτές τιμές.
Ο (χαζός) πολιτικός που επιλέγει τον καφενέ για την προβολή του έχει στην διάθεση του διαθέσιμο χώρο στην ιστοσελίδα του καφενέ για να προβάλει το βιογραφικό του, τις δράσεις του,τις απόψεις του...

Τωρα τι θα πουμε και θα γραψουμε εμεις ειναι αλλου παπά ευαγγελιο...

1 σχόλιο:

  1. τα δίδακτρα θα φαίνονται στις προεκλογικές δαπάνες? το μαύρο χρήμα θα είναι ξέχωρη θεματική ενότητα ή θα εντάσσεται στην πρακτική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γράψτε την κακιούλα σας