editorial

upgrade: Η φιλοσοφία παραμένει η ίδια (δεν αλλάξε προβιά ο μάγειρας), απλά τώρα βιαζόμαστε να ξεκινήσουμε και άντε πάλι από την αρχή για τον πολύπαθο Δήμο μας

Ο ιστοχώρος μας -ΠΡΟΦΑΝΩΣ- ευαισθητοποιημένος στο θέμα της ελπίδας γι' αυτό τον τόπο θα συμμετέχει "νευρικά" στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και ..."όποιον πάρει ο χάρος"
Μπορείτε και σεις να επηρεάσετε ή να σχολιάσετε τον εκλογομάγειρα ή τις εκλογές. Στείλτε μας τα μηνύματά σας εδώ κι εφόσον ΔΕΝ είναι κόσμια θα δημοσιευθούν
Σας ενημερώνουμε ΣΥΝΕΧΩΣ με τα πρώτα κουτσομπολιά μόλις κυκλοφορήσουν
Α!! το μειλ μας για αποστολή κειμένων ή σχολίων (αν έχετε τυφλαμάρα και δεν το βλέπετε στο banner) είναι eklogomageiras2010 (παπάκι ή πάπαρος) gmail.com
Μη μας παίρνετε και πολύ στα σοβαρά, γιατί είμαστε παραπολιτικό blog και αν καμιά φορά μες στο παιχνίδι θίξουμε κάποιον ή τον πάρει η μπάλα στ' α@@ μπορούμε να επανορθώσουμε κιόλας (αν έχουμε κέφια εννοείται)

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Άντε ΠΑΣΟΚάνθρωποι τρέξτε να (ξαν) Αρχίσετε να μας σπάτε τ’ αρχ@@δια και τις ζωές μας

Δεν μού ‘φτανε όλη αυτή η παρακμή που ζούμε, θα με φάει και η αγωνία.
Θα καταφέρει ο Βαγγέλαρος να βγει πρώτος στην αυριανή ψηφοφορία; Θα πείσει τους φαρμακωμένους ΠΑΣόκους να πάνε να τον ψηφίσουν; και πόσοι θα πάνε;
Υπάρχει και η προηγούμενη ψηφοφορία-μονομαχία του Γιωργάκη με τον εαυτό του (πώς τα καταφέρνουν αυτοί οι πασόκοι να συναγωνίζονται μόνοι τους, ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω), που είχε σηκώσει από τους καναπέδες τους περίπου ένα εκατομμύριο ΠΑΣΟΚόφιλους, αλλά άλλες εποχές … αγνές … με ιδεολογίες και «σοσιαλισμό» … τότε που οι ρεμούλες και τα λαδώματα δεν ήταν καταδικαστέες , αλλά σοσιαληστρική μαγκιά των εγκάθετων πρασινοφρουρών (μελών ή φίλων). Ακόμα και αργότερα στην άλλη ψηφοφορία που -ώ του θαύματος- συμμετείχαν δύο: ο IQραδικιού ΓΑΠ με τον νυν Βαγγέλαρο (αδυνατισμένο τότε τηρουμένων των κιλοαναλογιών) είχαν ψηφίσει καμιά 700αριά χιλιάδες πασοκομελόφιλοι.
Δύσκολα τα πράγματα και αυτό επιτείνει την αγωνία μου.
ΕΛΕΟΣ ΠΑΣΟΚΟΙ! Μην είστε αγνώμονες, για να ξαναφάτε θα πρέπει να ξαναρχίσετε. Μην ακούτε τις κρυόκωλες ευρωγλώσσες, η Ελλάδα έχει λεφτά ακόμα να σας λαδώσει, να σας διορίσει, να σας πριμοδοτήσει για την αγάπη σας στον «σοσιαλισμό».
Σύντροφοι (κυριολεκτικά, γιατί μαζί τα φάγατε) γρηγορείτε, ο άλλος IQσπανακιού, ο Αντωνάκης ο πολιτικοανοιξιάτικος καραδοκεί .
Αύριο είναι μια μεγάλη μέρα. Όλοι μαζί θα πρέπει να ξαναρχίσετε. Όλοι μαζί θα πρέπει να δώσετε τη δύναμη στον υπουργό του μνημονίου να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο. Μαζί με την ψήφο σας να αφήσετε και τους μισθούς, τις συντάξεις, τις (τυχόν) καταθέσεις και τα εργασιακά σας δικαιώματα στον αντιπρόεδρο της πιο αποτυχημένης και επικίνδυνης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης για να συνεχίσει το έργο του. Μην τον σταματάτε τώρα που πήρε φόρα, άλλωστε ποιος διακινδυνεύει να μπει μπροστά στον τόφαλο για να τον σταματήσει.
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ μην σπρώχνεστε, ΟΛΟΙ μαζί θα τον ψηφίσετε, ΟΛΟΙ μαζί θα του δώσετε το δικαίωμα να βγαίνει στα χουντοκάναλα και με το μπλαζέ του ύφος να απαιτεί: Θυσίες, αίμα, δικαιώματα και 7 παρθένες για τη σούβλα.
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, αν έχετε τσίπα φιλότιμο, αν σας έχουν μείνει ψήγματα ιδεολογίας, ένα κατακάθι σοσιαλισμού, λίγη ανθρωπιά … ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ!
Δείξτε του ότι δεν είστε χαχόλοι και ρομποτάκια, που άγονται και φέρονται από έναν τυχοδιώκτη και ένα σύμβολο που έχει από χρόνια σβήσει.

ΥΓ. Σύντροφε Βρύζα. Προτείνω το σύστημα ΠΑΣΟΚ να το εφαρμόσουμε και στον ΠΑΟΚ: Σε δικό μας πρωτάθλημα να παίζουμε μόνοι μας …ε, κάποτε θα το πάρουμε (βοηθούντος και του διαιτητή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε την κακιούλα σας